ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατέθεσαν οι τράπεζες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου. Η προσωρινή διαταγή θα συζητηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.
Η εταιρεία θα υπαχθεί στον νόμο 4307 (Νόμος Δένδια) και προβλέπεται ο πλειστηριασμός όλων των περιουσιακών της στοιχείων.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας, ο ειδικός διαχειριστής που θα διοριστεί θα αποτιμήσει ποια περιουσιακά στοιχεία του καναλιού θα πωληθούν, ενώ θα ελέγξει τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποφάσεις ελήφθησαν χθες από το NPL Φόρουμ, την ειδική επιτροπή στην οποία μετέχουν αρμόδια στελέχη των διευθύνσεων των τεσσάρων τραπεζών, μετά τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Σεπτεμβρίου το ΕΣΡ ανάρτησε τις αποφάσεις του για τους οριστικούς κατόχους τηλεοπτικής άδειας, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ιβάν Γκαζίδης εγκαταλείπει την Άρσεναλ για τη Μίλαν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, σταματά να στέλνει βουλευτές της στα πάνελ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά εκδηλώθηκε στο Πλατυγυάλι Αστακού
- Alpha Bank: Στην περιοχή του 4,3% το επιτόκιο για το ομόλογο Tier 2 των 500 εκατ ευρώ
- Πλεύρης συνάντηση με τον πρέσβη της Αιγύπτου: Ανάγκη για αποτελεσματικότερη συνεργασία στο πεδίο των επιστροφών
- Ισραήλ: Νέες επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού – Αναφορές για χτυπήματα στο Προεδρικό Μέγαρο (Βίντεο)
