ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως δεν ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά το τι θα γίνει με τη μείωση των συντάξεων.
“Ο κ. Τσίπρας άφησε και πάλι μισόλογα για το αν θα κόψει τις συντάξεις που ο ίδιος ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε”, σημειώνει η ΝΔ σε ανάρτησή της με αφορμή όσα ανέφερε στο Euronews.
Η ΝΔ προσθέτει: “Τα πράγματα είναι απλά: Αν δεν είχε βάλει τη χώρα σε τέταρτο άτυπο μνημόνιο, δεν θα χρειαζόταν καμία διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για το αν θα κοπούν οι συντάξεις. Μέχρι να πάρει το πράσινο φως – όπως του ευχόμαστε – ας ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους για την ‘ευχή’ που τους έδωσε προ εβδομάδος να μην μακροημερεύσουν για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας στο Euronews: Ζήτησα έμπρακτα συγνώμη για το Μάτι, όχι επικοινωνιακά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλος ρωσικός πετρελαϊκός κόμβος στις φλόγες μετά από πλήγμα
- Μητσοτάκης: Στη συνεδρίαση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ – Θέτει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka με κατηγορίες για υπεξαίρεση 430 εκ. δολαρίων μετά τις εκλογές
- Μερτς: Η ΕΕ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από ΗΠΑ και Κίνα, έχουμε 450 εκατ. καταναλωτές μην υποτιμάτε τις δυνατότητες μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.