ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το φορτηγό πλοίο Hercules, με 13 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 10 Έλληνες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύθνου και Σύρου.
Το πλοίο, έμφορτο με γύψο, είχε αναχωρήσει από την Κρήτη με προορισμό τον Βόλο. Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το πλοίο σπεύδει ρυμουλκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Disrupt Greece: Ρομπότ και startups στην κορυφαία διοργάνωση καινοτομίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλάβη στο καταμαράν «ANDROS JET» στο λιμάνι της Σύρου – Απαγορεύθηκε ο απόπλους του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κατερίνα Νοτοπούλου επιθεωρεί τον 6ο αμερικανικό στόλο (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το κόστος των καυσίμων «ακινητοποίησε» κρουαζιερόπλοιο – κατοικία – Εκατοντάδες επιβάτες το εγκαταλείπουν
- Χαλκός: Κοντά σε υψηλό δύο εβδομάδων εν αναμονή της Fed
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 30 επιβεβαιωμένοι νεκροί – Για 50 θύματα και 180 τραυματίες κάνει λόγο η El Español
- Το πλοίο δεν βλέπει λάθος θάλασσα: Ο νέος πόλεμος που δεν αφήνει ίχνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.