ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το φορτηγό πλοίο Hercules, με 13 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 10 Έλληνες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύθνου και Σύρου.
Το πλοίο, έμφορτο με γύψο, είχε αναχωρήσει από την Κρήτη με προορισμό τον Βόλο. Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το πλοίο σπεύδει ρυμουλκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Disrupt Greece: Ρομπότ και startups στην κορυφαία διοργάνωση καινοτομίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλάβη στο καταμαράν «ANDROS JET» στο λιμάνι της Σύρου – Απαγορεύθηκε ο απόπλους του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κατερίνα Νοτοπούλου επιθεωρεί τον 6ο αμερικανικό στόλο (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιμάνι Πειραιά: Αυξήθηκε η κίνηση των κοντέινερ τον Ιούνιο κατά 5,9%, αλλά μειώθηκε σε σύγκριση με πέρσι κατά 3,6%
- Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Αγοράζει τρία πλοία και ανεβάζει τις ναυπηγήσεις σε δέκα πλοία
- Μικρή υποχώρηση στο πετρέλαιο παρά την ένταση στην Μέση Ανατολή – Ασάφεια στις ασιατικές αγορές μετά το sell of
- Θρήνος στο Ρέθυμνο: Σήμερα οι κηδείες των δύο πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον την ώρα της πυρόσβεσης στην φωτιά της Κρύας Βρύσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.