Ένα οκτάχρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σε διασταύρωση, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις Αρχές.
Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Την ώρα που εξεταζόταν έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα οι γιατροί να διατάξουν τη εσπευσμένη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EIA: Οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζμ μειώθηκαν κατά 30% το τελευταίο τρίμηνο
- Morgan Stanley: Περιθώριο ανόδου 11% για τις ευρωπαϊκές μετοχές έως το 2027
- Μουντιάλ 2026: Το Νιού Τζέρσεϊ μείωσε τις τιμές μετακίνησης στο γήπεδο από τα 150 στα 98 δολάρια
- ΗΠΑ: Η Γερουσία απέρριψε ψήφισμα των Δημοκρατικών για αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.