ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βαν που μετέφερε 24 παράνομους μετανάστες ανετράπη στην Εγνατία Οδό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον πέντε ατόμων, δύο εκ των οποίων σοβαρά.
Στο όχημα, με ελληνικές πινακίδες, επέβαιναν συνολικά 24 άτομα, όλοι άνδρες, ενώ εκτιμάται ότι κανείς δεν διέφυγε της σύλληψης. Το φορτηγάκι, το οποίο κινείτο στο ρεύμα Κήποι-Αλεξανδρούπολη, ανετράπη το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στον κόμβο της ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ενώ πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν και από ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, το οποίο την ώρα του συμβάντος διερχόταν από το σημείο διακομίζοντας ασθενείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουλγαρία: Τρεις υπουργοί παραιτήθηκαν μετά από τραγωδία στην άσφαλτο με 17 νεκρούς – «Δεν καταφέραμε να την αποτρέψουμε»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σκάνδαλο των ΕΛΤΑ καταγγέλλει ο βουλευτής Γ. Ανδριανός: Μετά τη ΔΕΗ, παρακρατούσαν και τα εργόσημα του ΕΦΚΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπουργείο Οικονομικών: Η αύξηση του ΕΝΦΙΑ για κάποιους ιδιοκτήτες μπορεί να προέρχεται επειδή… έγιναν πλουσιότεροι!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ από το Ίδρυμα Coca-Cola HBC για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Έφοδος του FBI στο σπίτι του πρώην συμβούλου του Τραμπ, Τζον Μπόλτον
- Λιβύη: Η έδρα της αποστολής του ΟΗΕ στην Τρίπολη τέθηκε στο στόχαστρο ρουκέτας
- Τσιάρας: Ξεπαγώνουν οι πληρωμές και τα βιολογικά – Ορόσημο οι επόμενες εβδομάδες για ΟΠΕΚΕΠΕ
