ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Σίφνο ταξιδεύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα λίγες ημέρες πριν το γάμο τους. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Survivor μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από τις προετοιμασίες του ταξιδιού τους.
Με δόση χιούμορ, ο Σάκης έγραψε ότι, «Τα οικογενειακά βάρη ξεκινούν ΠΡΙΝ το γάμο! Εδώ βλέπουμε τον γαμπρό να κουβαλάει 3 τσάντες, 2 σακούλες, 2 βαλίτσες και 4 φορέματα της νύφης για να τα φορτώσει στο αμάξι πριν πάνε στο νησί που θα παντρευτούν».
Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου.
https://www.instagram.com/p/BnBhPaVgbdY/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε παίκτρια του My Style Rocks (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντάνος δαμάζει τα κύματα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το νέο Zara σακάκι εμπνευσμένο από την Μέγκαν Μαρκλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολυτελή boutique ξενοδοχεία: Πάνω η Μύκονος, κάτω η Σαντορίνη
- Xclusiv: Η Βενεζουέλα ώθησε σε αύξηση κατά 246% των ναύλων των τάνκερ VLCC
- Η στρατηγική συμμαχία των ισχυρών Βαρδινογιάννη και Εξάρχου, οι super ΜΟΗ, Coca Cola, Real Cons, γιατί Τσαντάνης και Παππάς βλέπουν Euronext, η αντεπίθεση του Μεγάλου, γιατί το Hollywood επιλέγει την Grecotel και ο ΚΜ, ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμαράς
- Σάμι Φάις: Τι σχεδιάζει μετά το ισχυρό τρίμηνο – Τα luxury brands και το ξενοδοχείο στην Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.