ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς πριν λίγο σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπέκυψε στα τραύματά του άλλος ένας άνθρωπος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αττικής.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 97. Αναλυτικά: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83 ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 14 άτομα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδωνις Γεωργιάδης: Αδύνατον ο Τσίπρας να μην ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μήνα μετά τη φονική πυρκαγιά και το Μάτι προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαξίμου: Μάταια η προσπάθεια της ΝΔ να βγάλει πολιτική υπεραξία από τη φονική πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boyden: Το brain gain ανώτερων στελεχών στην Ελλάδα, οι νέες απαιτήσεις και οι αλλαγές στην αγορά εργασίας
- Χρηματιστήριο: Πώς ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ μαζεύουν όλο το χρήμα από τα άλλα blue chips
- Η Safra Sarasin ανοίγει γραφείο στην Αθήνα με επικεφαλής τη Λία Πιτταούλη – Νέο κεφάλαιο στο private banking
- Σε στάση αναμονής η Κ.Ο. της ΝΔ – Νέα μηνύματα Μητσοτάκη για τον ρόλο των βουλευτών και το επιτελικό κράτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.