ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία, με θύμα έναν 38χρονο, σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής (26/8) σε κυνήγι στην περιοχή της Πελασγίας.
Πριν χαράξει, ένας 38χρονος παρέα με τον 51χρονο γαμπρό του, ξεκίνησαν για κυνήγι στήνοντας σε διαφορετικά σημεία καρτέρι στη θέση “Ριζό”, πάνω από την ΠΑΚΟ.
Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ο 51χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 38χρονο κουνιάδο του, αφού όλα δείχνουν ότι τον πέρασε για αγριογούρουνο.
Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους δικούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε συμβεί. Μεταξύ των ανθρώπων που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 38χρονου, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε. Στη συνέχεια διακομίστηκε και αυτός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, όπως αναφέρει το Lamiareport.
Τραγική λεπτομέρεια, ότι η οικογένεια του θύματος ετοιμαζόταν για γάμο σε λίγες ημέρες, καθώς πάντρευε το μικρότερο της γιο!
Ο 51χρονος, που σκότωσε κατά λάθος τον κουνιάδο του, είναι συντετριμμένος και κρατείται στο ΑΤ Στυλίδας, που ανέλαβε την έρευνα για την εξακρίβωση των γεγονότων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Αγριεύει» ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χέρια της αστυνομίας ο εμπρηστής της Εύβοιας – Έβαλε 9 φωτιές φέτος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος στην Ινδία: Στους 445 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Κεράλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.