ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε στο κτήριο στο οποίο στεγάζεται η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Russia Today.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες από το σημείο, η φωτιά φαίνεται να εκρήγνυται από τα παράθυρα του κτηρίου. Ωστόσο, οι πυροσβέστες κατάφεραν να την εξουδετερώσουν, ενώ σύμφωνα με το RT δεν υπήρξε κανένας τραυματίας. Το γραφείο Τύπου της τράπεζας ανέφερε ότι η φωτιά ήταν «τοπική» και καταστράφηκαν μόνο 30 τ.μ από το κτήριο.
Центробанк горит #москва pic.twitter.com/UjYDBERb8T
— Алексей Кириленко (@Kirilenko_a) August 24, 2018
Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, γνωστή και ως Τράπεζα της Ρωσίας, είναι η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας και ιδρύθηκε το 1860 ως η Κρατική Τράπεζα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στη Μόσχα. Οι λειτουργία της περιγράφεται στο ρωσικό σύνταγμα και στο Ομοσπονδιακό Δίκαιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.