ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν στη Φινλανδία σήμερα, όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με επιβατικά αυτοκίνητα και έπεσε από μία γέφυρα πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές, ανακοίνωσε η τοπική υπηρεσία διάσωσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν το δυστύχημα να προκλήθηκε από τεχνική βλάβη στα φρένα του οχήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φιλοπάππου: Πώς έφτασε στον θάνατο ο 25χρονος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεσμεύτηκαν δέκα τόνοι ακατάλληλων τροφίμων σε επιχείρηση στον Γέρακα (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εργατικό δυστύχημα στην Πιερία – Νέκρος 60χρονος υπάλληλος σε εργασίες ασφαλτόστρωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ντεσού από το Προεδρικό (φωτό), τι έγινε στο Κιόσκι, τι είπε ο ΚΜ για το χρόνο των εκλογών και η… Οδύσσειά του, η δικαίωση του Μυλωνάκη και η… Ενωση των Δωδεκανήσιων
- Alpha Bank – Πειραιώς: Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις για τη μαρίνα Αστακού
- Perma Serifos: Όταν η αρχιτεκτονική αντιμετωπίζει το τοπίο ως συνομιλητή
- Χρηματιστήριο: Γιατί η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για κίνηση της αγοράς πιο πάνω κατά 200 μονάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.