ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η θυσία των εκτελεσθέντων στο Μπλόκο της Κοκκινιάς θα φωτίζει για πάντα την πορεία μας και την ιστορία του τόπου μας, επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 74 χρόνων από την ημέρα της εκτέλεσής τους.
“74 χρόνια από το Μπλόκο της Κοκκινιάς, θυμόμαστε και τιμούμε τη μνήμη των αντιστασιακών που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, απέναντι στους ναζί κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Η θυσία τους, θα φωτίζει για πάντα τη πορεία μας και την ιστορία του τόπου μας”, έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Twitter.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ειδική επιτροπή θα καταθέσουν Μητρετώδης-Κούκλατζης για τις συνθήκες σύλληψής τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δυστυχώς, βανδαλισμοί όπως αυτός στο Βυζαντινό Μουσείο θα ξανασυμβούν», λένε οι αρχαιοφύλακες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καθησυχαστικός ο Κατρούγκαλος για συμφωνία με Γερμανία: Θα φεύγουν περισσότεροι πρόσφυγες από όσους γυρίζουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Αποχαιρετά τη Μαρικάρμεν, τη γυναίκα-σύμβολο της στεγαστικής κρίσης – Ένα λουλούδι κι ένα σημείωμα
- Βενζοδιαζεπίνες: Τι είναι οι ουσίες που εντοπίστηκαν στον Γιώργο Μαζωνάκη, εξηγεί στο Mononews ο καθηγητής Αντώνης Γούλας
- Shield AI – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Συμφωνία για την παραγωγή και υποστήριξη του μαχητικού drone X-BAT στην Ελλάδα
- «Πατάτα» Τσίπρα για καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ: Τον ανέφερε ως «τηλεπικοινωνιακό καλώδιο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.