ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην προσαγωγή ενός υπόπτου, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να βάλει τρεις φορές φωτιά στο δάσος του Σέιχ Σου, πριν 10 ημέρες, προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το seleo, τα ίχνη του δράστη εντοπίστηκαν από τους ανακριτές της Πυροσβεστικής και θέλοντας να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω τον παρακολουθούσαν. Όταν αυτό δεν έγινε, τον προσήγαγαν ενημερώνοντας τις δικαστικές αστυνομικές αρχές.
Οι τρεις απόπειρες εμπρησμού του Κέδρινου Λόφου έγιναν μέσα σε δύο ημέρες. Η πρώτη απόπειρα εμπρησμού έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Αυγούστου, η δεύτερη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και η τρίτη το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διορίστηκε νέος μουφτής Ξάνθης ο Μπιλάλ Καρά Χαλήλ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πνίγηκε 57χρονος λουόμενος στο Πόρτο Ράφτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ιταλία: Η Ferrari, τιμά το Σουμάχερ
- Τραμπ: Υπό επανεξέταση η στάση των ΗΠΑ για τα Φώκλαντ – Πιέσεις στη Βρετανία για την άμυνα
- Γεωργιάδης – Αγαπηδάκη: Απάντησαν σε Σαμαρά και Βελόπουλο για την φόρμα με το «ακαθόριστο φύλο» του ΕΟΠΥΥ
- Euronext: Έκτακτη ΓΣ στις 22 Σεπτεμβρίου για την απόσχιση του κλάδου «Διαχειριστής Αγοράς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.