ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Καλός Γυαλός στο Πόρτο Ράφτη 57χρονος άντρας. Ο άντρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 7χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραυματίστηκε από ταχύπλοο λουόμενος σε παραλία της Χαλκιδικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με επανέκδοση 10ετούς ομολόγου
- Ντόναλντ Τραμπ: Πιθανή επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με το Ιράν εντός της εβδομάδας – Το πετρέλαιο κάτω από τα 100 δολάρια
- Ξανά στα γήπεδα, στα 39 του (!) με παράλληλο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο εκατοντάδων εκατομμυρίων
- Γιατί η σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς οδηγείται σε… διαζύγιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.