ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίμπερλι, ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο Κ.Μ. πού πάει στην Ουάσιγκτον, οι super 6, το ράλι σε Aktor και ΔΕΗ, το αδιέξοδο του Παυλίδη, οι φήμες για ανασχηματισμό και η έκπληξη της Exxon Mobil
Για ανεπάρκεια και σοβαρές πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς να συνοδεύεται από παραιτήσεις των πολιτικά υπευθύνων, δεν γίνεται».
Κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακό σόου on camera λέγοντας ότι «αδυνατώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν σ’ ένα τέτοιο κρίσιμο ζήτημα που αφορά ανθρωπινές ζωές, το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση να είναι η επικοινωνιακή προπαγάνδα».
«Συμμετείχαν, την Πέμπτη το βράδυ, σε μία απαράδεκτη συνέντευξη Τύπου και δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν οποιοδήποτε λάθος. Υπάρχει σοβαρή ευθύνη που ξεκινά από τους αρχηγούς των Σωμάτων και τους αρμόδιους υπουργούς και φτάνει μέχρι τον πρωθυπουργό. Δεν μπορεί σε αυτήν την υπόθεση να μην υπάρχει ούτε μια παραίτηση» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Υποστήριξε ότι «είναι αδιανόητα τα επιχειρήματα σε σχέση με την ηλικία του πρωθυπουργού, ότι επειδή είναι 44 ετών δικαιολογείται».
«Είμαι 40 ετών και ποτέ δεν έχω δεχθεί να χρησιμοποιείται το ζήτημα της ηλικίας ως στοιχείο διακριτικής μεταχείρισης, είτε θετικής είτε αρνητικής. Μπορεί ορισμένοι να παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως, όμως με αυτόν τον τρόπο που χειρίζονται τα θέματα στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει κίνδυνος να «κάψουν» στο τέλος και την Αριστερά, αλλά και τους σαραντάρηδες και τη νέα γενιά. Είναι αδιανόητο να ακούγονται τέτοια επιχειρήματα» συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφερόμενος στο πρόβλημα της αυθαίρετης δόμησης, αφού σημείωσε ότι είναι διαχρονικό το πρόβλημα, υπογράμμισε ότι «τρία χρόνια τώρα είμαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και έχω δει πάρα πολλές τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες δίνουν παρατάσεις σε αυθαίρετα, ανοίγουν νέες διαδικασίες για αυθαίρετα. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν πάλεψε να το αλλάξει, αλλά διεύρυνε και επέκτεινε το πρόβλημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεοχαρόπουλος (ΚΙΝΑΛ): Η πολιτική ευθύνη συνοδεύεται με πράξεις, αλλιώς είναι κενή περιεχομένου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί το γερμανικό Spiegel ανακήρυξε τον Τσίπρα «νικητή της ημέρας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απαλλάσσει τον Τσίπρα ο Βερναρδάκης επειδή είναι μόνο… 44 ετών!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής
- Γυάλινα τούβλα πλημμυρίζουν με φως μια υπέροχη κατοικία του ’30 στη Μελβούρνη