ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Άγκυρα θα προβεί σε αντίποινα σε όποιες αμερικανικές κυρώσεις για τη δίκη του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, αλλά αναμένει οι δύο χώρες να λύσουν τις διαφορές τους μέσω της διπλωματικής οδού, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ιμπραχίμ Καλίν τόνισε ότι οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, οι οποίοι θα παρευρεθούν σε μια συνάντηση στη Σιγκαπούρη, θα έχουν συνομιλίες αυτή την εβδομάδα.
Νωρίτερα σήμερα, δικαστήριο της Σμύρνης απέρριψε το αίτημα που είχε καταθέσει ο Μπράνσον για άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του κατά τη διάρκεια της δίκης του, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες περί «τρομοκρατίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τουρκία: Απορρίφθηκε το αίτημα του Αμερικανού πάστορα για άρση του κατ΄οίκον περιορισμού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί ξανά να διακόψει τη λειτουργία της κυβέρνησης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μετά τα συλλυπητήρια προκαλεί η Τουρκία: Λόγω της εχθρότητας που αισθάνεται η Ελλάδα για εμάς πέθαναν δεκάδες άνθρωποι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο
- EIA: Οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζμ μειώθηκαν κατά 30% το τελευταίο τρίμηνο
- Morgan Stanley: Περιθώριο ανόδου 11% για τις ευρωπαϊκές μετοχές έως το 2027
- Μουντιάλ 2026: Το Νιού Τζέρσεϊ μείωσε τις τιμές μετακίνησης στο γήπεδο από τα 150 στα 98 δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.