ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.
Ο κ. Ψινάκης, σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 9:30, πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της Βαρβάρα Γνεσούλη, προκειμένου να καταθέσει.
Κατά την έξοδό του από τα εισαγγελικό γραφείο, ο κ. Ψινάκης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, ενώ προτίμησε να μη φύγει από την κεντρική έξοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά από άλλη δευτερεύουσα, προκειμένου για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ασημί πολυτελές αυτοκίνητο ο Ψινάκης στην Ευελπίδων την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Στο φως το πόρισμα της Αρχής Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» – Καίγονται Αναστασιάδης, Ριμπολόβλεφ και άλλα 13 ονόματα
- Η Christofferson, Robb & co, προσωρινός ανάδοχος για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
- Χρηματιστήριο: Προτεραιότητα οι παλαιοί μέτοχοι στην αύξηση κεφαλαίου του ΑΔΜΗΕ, σε νέα υψηλά φέτος ο τραπεζικός δείκτης
- Αντώνης Λιάκος: Ασκεί κριτική στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα αν και υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.