ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια των φονικών πυρκαγιών στην ανατολική Αττική.
Ο κ. Ψινάκης, σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 9:30, πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της Βαρβάρα Γνεσούλη, προκειμένου να καταθέσει.
Κατά την έξοδό του από τα εισαγγελικό γραφείο, ο κ. Ψινάκης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, ενώ προτίμησε να μη φύγει από την κεντρική έξοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά από άλλη δευτερεύουσα, προκειμένου για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ασημί πολυτελές αυτοκίνητο ο Ψινάκης στην Ευελπίδων την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
- ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.