ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τον εντοπισμό μιας ακόμη σορού το απόγευμα της Δευτέρας, άλλο ένα δυσάρεστο νέο προστίθεται στην τραγωδία της περασμένης Δευτέρας, καθώς γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» παρουσίασε επιδείνωση, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου.
Αυτή τη στιγμή 43 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός ήταν στο Σισμανόγλειο πριν τις 11 το βράδυ – Το γνώριζε ο Πολάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
