ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τον εντοπισμό μιας ακόμη σορού το απόγευμα της Δευτέρας, άλλο ένα δυσάρεστο νέο προστίθεται στην τραγωδία της περασμένης Δευτέρας, καθώς γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» παρουσίασε επιδείνωση, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου.
Αυτή τη στιγμή 43 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώτος νεκρός ήταν στο Σισμανόγλειο πριν τις 11 το βράδυ – Το γνώριζε ο Πολάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κορυφαία Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση για το Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς του Metropolitan Hospital
- Όμιλος Antenna: Αποκλειστική συνεργασία με την DAZN για νέα streaming πλατφόρμα στην Ιταλία με αφετηρία το Μουντιάλ 2026
- Πανελλαδικές 2026: Άνοδος των βάσεων σε Πολυτεχνεία και Θετικές Σχολές βλέπουν οι εκτιμήσεις
- Ευρωαγορές: Αρνητικό ξεκίνημα με φόντο το sell-off στην τεχνολογία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.