ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Την ιστορία του αδελφού της, που απανθρακώθηκε, περιέγραψε στον ΣΚΑΙ η κ.Βούλα.
Εμφανώς συγκινημένη, η γυναίκα περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με εκείνον και τη νύφη της -που κατάφερε να σωθεί- έως τις στιγμές της ανείπωτης αγωνίας όταν το κινητό του απενεργοποιήθηκε. «Ο αδελφός μου το Σάββατο πάντρεψε το παιδί του και τη Δευτέρα κάηκε. Να ήταν άρρωστος και να χαθεί, να είχε καρδιά, το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι; Δεν έχουμε τίποτα. Θα μας δώσουν μια χούφτα στάχτη», είπε κλαίγοντας σχεδόν και πρόσθεσε: «Πώς βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μιλάνε; Θα’ πρεπε να έχουν φύγει…»
https://youtu.be/AQAaNI0QlDQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανεβαίνει κι άλλο ο αριθμός των θυμάτων – 88 νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές, πέθανε 42χρονη στο ΚΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τα συλλυπητήρια προκαλεί η Τουρκία: Λόγω της εχθρότητας που αισθάνεται η Ελλάδα για εμάς πέθαναν δεκάδες άνθρωποι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη από τον πρόεδρο Πυροσβεστών: Η πυροσβεστική είχε εισηγηθεί την εκκένωση των περιοχών στο Μάτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nέες Ταυτότητες: Τέλος από αύριο Δευτέρα οι παλιές μπλε ταυτότητες για ταξίδια στο εξωτερικό – Τι αλλάζει για τους πολίτες
- Η κόσμηση και το κόσμημα στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου
- Μητσοτάκης: «Η φύση ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό» – Άμεση στήριξη στους πυρόπληκτους – Μηνύματα για μεταναστευτικό, Υγεία και οικονομία
- Νέα εποχή για την ελληνική αγορά crypto: Οι πρώτες άδειες MiCA, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι των επενδύσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.