ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα βάναυσο περιστατικό θανάτωσης κουταβιού στην περιοχή του Βαρδάρη προκάλεσε την αναστάτωση της ζωόφιλης κοινότητας της Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση συνελήφθη μία 43χρονη, εις βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και βασανιστήρια, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.
Η συλληφθείσα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, φέρεται να πέταξε κουτάβι από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας όπου ζει με συγγενικά της πρόσωπα. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια είναι ιδιοκτήτρια κι ενός δεύτερου κουταβιού, ενώ γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία κατήγγειλαν ότι άκουγαν από το διαμέρισμα της 43χρονης κραυγές ζώων και σχημάτισαν την εντύπωση ότι τα κακοποιούσε.
Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, ζήτησε και πήρε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τη νόμιμη αναβολή για να δικαστεί τη Δευτέρα. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι ύποπτη φυγής και την άφησε ελεύθερη.
Στο μεταξύ, η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη – Βοηθήστε», ανακοίνωσε ότι το δεύτερο κουτάβι που κατασχέθηκε από την αστυνομία, ήδη υιοθετήθηκε από φιλόζωη εθελόντρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Ρόδο: 42χρονος αυτοκτόνησε μπροστά στα παιδιά και την εν διαστάσει σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία: Σοβαρά λάθη του ΥΠΕΘΑ στην περισυλλογή των πυρόπληκτων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επέστρεψε στην οικογένεια της η σκυλίτσα που βρήκε καταφύγιο από τη φωτιά σε βράχο στο Μάτι (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Συμφωνία πώλησης mega yacht αξίας 38 εκατ. δολαρίων
- ΟΠΑΠ: Η Allwyn αγόρασε επιπλέον 131.967 μετοχές έναντι 2,447 εκατ. ευρώ
- Ποια χώρα μέλος του ΟΠΕΚ απομάκρυνε τον υπουργό Οικονομικών της μετά από υποβάθμιση σε «junk»
- Κραν Μοντανά: Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά στο μπαρ (βίντεο)