ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη στο 28,8 η ΝΔ στην αναγωγή – Ποια η δυναμική των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά
Μετά τη συνέντευξη τύπου-φιάσκο, όπου κυβέρνηση και Αρχές δήλωσαν «αθώες» για την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής χωρίς ούτε μια συγγνώμη, ο Αλέξης Τσίπας συγκαλεί σήμερα το απόγευμα στις 17:00 έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση και την ηγεσία των δύο σωμάτων, η οποία αποτελεί επιλογή του Νίκου Τόσκα, όλα έγιναν τέλεια, αλλά δυστυχώς οι ακραίες καιρικές συνθήκες, η ταχύτητα με την οποία εξελίσσονταν τα μέτωπα, η δυσκολία να ελέγξεις μια τόσο μεγάλη περιοχή, τα πολλαπλά μέτωπα, το ύψος των φλογών και οι εμπρηστές, οι οποίοι μπορεί να έχουν βάλει τις πυρκαγιές ευθύνονται για την καταστροφή.
Όλα αυτά χωρίς κανένας τους να δηλώσει ούτε ένα συγγνώμη προς τις οικογένειες των θυμάτων, προς αυτούς που έχασαν τις περιουσίες τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο θρίλερ: Πατέρας είδε τον 13χρονο γιο του σε φωτογραφίες στο Μάτι, αλλά ακόμη αγνοείται (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Η οικογένεια Φύτρου ήταν συγγενείς με το 6 μηνών βρέφος-θύμα της πυρκαγιάς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρη Τουρναβίτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AFP: Έρευνα των ευρωπαίων εισαγγελέων κατά του Μπαρντελά της γαλλικής ακροδεξιάς για κονδύλια της ΕΕ
- Schnabel: Η ΕΚΤ θα χρειαστεί να αυξήσει τα επιτόκια αν διευρυνθεί το ενεργειακό σοκ
- Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη στο 28,8 η ΝΔ στην αναγωγή – Ποια η δυναμική των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά
- Τέσσερα πλοία μεταφοράς LNG πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ το τελευταίο 15ήμερο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.