ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Με διάθεση χιούμορ απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην ερώτηση από δημοσιογράφο στη Λαμία αν «ο κύβος ερρίφθη» για την υποψηφιότητά του στον δήμο της Αθήνας.
«Κι εγώ τι είμαι; Ο… Ιούλιος Καίσαρας;» απάντησε αστειευόμενος για να προσθέσει: «Σε λίγο θα μου πείτε ότι θα περάσω και τον Ρουβίκωνα».
Ο Κώστας Μπακογιάννης συμπλήρωσε: «Εδώ είμαστε, τη δουλειά μας κάνουμε και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε μέχρι τέλους. Καλά όλα αυτά, αλλά οι πολίτες μας έχουν εμπιστευθεί και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους», ενώ όταν ρωτήθηκε για την πρόκληση του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, απάντησε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του».
Δείτε το βίντεο από το Lamiareport.gr:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης για τον Δήμο Αθηναίων: «Το σκέφτομαι»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Ορθάνοιχτο παράθυρο για υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Δεξιά» μάχη για τον Δήμο Αθηναίων: Μετά τον Μπακογιάννη, «παρών» δηλώνει και ο Πατούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Άνοδος μετά τα πλήγματα σε τάνκερ στο Ορμούζ – Κέρδη άνω του 20% τον Ιούλιο
- ΄Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς: Red Code σε οκτώ περιφέρειες – Κατηγορία 5 σε Αττική και Εύβοια
- Πορτογαλία: Ενισχύονται οι έλεγχοι στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, με αφορμή τα γεγονότα στη Θέουτα
- Elon Musk: Fake news η πώληση μονάδας της Tesla στην Κίνα και η πιθανή συγχώνευση με την SpaceX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.