ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δική του εκπομπή στην τηλεόραση θα αποκτήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διάρκειας 30 λεπτών, μετά την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος, που υπέγραψε την Κυριακή.
Όπως προβλέπει το εν λόγω διάταγμα, ο Τούρκος πρόεδρος θα αποκτήσει εκπομπή στο κρατικό τουρκικό κανάλι ΤRT κατά την οποία, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Sozcu θα επεξηγούνται οι δραστηριότητες του προέδρου «μαζί με τα οφέλη, τις μεθόδους και τις αρχές του». Το διάταγμα προβλέπει επίσης ότι η εκπομπή θα είναι περισσότερο «θεσμική».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερντογάν: Θα συνεχιστούν οι εκκαθαρίσεις – Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους προστάτεψαν τους πραξικοπηματίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενικός ξεσηκωμός στις ΗΠΑ μετά τη στροφή Τραμπ προς τον Πούτιν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκος πρέσβης: Να μην λειτουργεί η Ελλάδα ως όργανο ατιμωρησίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Πακέτο στήριξης 70 εκατ. ευρώ για την κρίση ενέργειας – Προτεραιότητα η δημοσιονομική πειθαρχία
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο Αθήνα–Θεσσαλονίκη στην Οινόη
- ΟΗΕ: Δημιουργία ομάδας εργασίας για την αντιμετώπιση του κλεισίματος των Στενών του Ορμούζ
- Ρωσία: Η Ευρώπη θα ζητήσει ξανά την ενέργειά μας – Προειδοποίηση για πετρέλαιο έως $200
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.