Η AUDIO VISUAL ανακοίνωσε ότι προέβη και σε εμπορική συμφωνία με την ODEON AE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής ταινιών στην ελληνική αγορά, με αντικείμενο τη συνεκμετάλλευση, σε ποσοστό 50%, δικαιωμάτων κινηματογραφικών ταινιών σε όλα τα μέσα (κινηματογράφος, ελεύθερη και συνδρομητική τηλεόραση, video, video on demand κ.λπ.).
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με αυτήν την εμπορική συνεργασία η AUDIO VISUAL επανέρχεται δυναμικά στην αγορά της εκμετάλλευσης και διανομής ταινιών για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε επέκταση της επιχειρηματικής συνεργασίας του Ομίλου της AUDIO VISUAL με τις επιχειρήσεις της ODEON στον χώρο των πολυκινηματογράφων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.