Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από τον προηγούμενο μήνα έλαβε, ο Ντίνος Καρύδης. Ο γνωστός ηθοποιός υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στο Σύνταγμα.
Πλέον, βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
«Από προχθές βρίσκομαι στο σπίτι μου και αναρρώνω με την φροντίδα της οικογένειας μου. Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για την απίστευτη αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό τον καιρό.Ο Θεός μαζί σας!!! Σας υπόσχομαι ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα», έγραψε ο ηθοποιός δημοσιεύοντας μαζί μία φωτογραφία του.
https://www.instagram.com/p/BlGs3SohbNn/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει πάνω στο σκάφος της (pic + video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόψε ο ημιτελικός του Survivor – Ποιοι πρώην παίκτες θα δώσουν το παρών; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποχώρησε από την Σαρδηνία υποβασταζόμενος μετά το τροχαίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Επέστρεψε πάνω από τις 53.000 μονάδες ο Dow Jones με νέο ιστορικό ρεκόρ – Άλμα 2% για τον Nasdaq
- UBS: Πρόστιμο ρεκόρ 125 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ για ελλιπείς ελέγχους κατά του ξεπλύματος χρήματος
- Πετρέλαιο: Βουτιά 4,5% για το Brent εν μέσω συνομιλιών για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Bitcoin: Χάκερ έκλεψαν άνω των 100 εκατ. δολαρίων από «ασφαλή» ψηφιακά πορτοφόλια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.