array(0) {
}
        
    
Menu
-2.07%
Τζίρος: 205.84 εκατ.

Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε

Life & Style

Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Comments

Το τυπικό σκέλος της επισημοποίησης της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ (με την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου) απομένει για την επάνοδο της παρουσιάστριας στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Παρά τις όποιες αντιδράσεις εντός του καναλιού του Φαλήρου, η πρώην παρουσιάστρια του Αlpha, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ όσο και με την Acun Media και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για την παρουσίαση το δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks».

Το ριάλιτι μόδας θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και θα προβάλλεται καθημερινά στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού, ενώ θα υπάρχει και το εβδομαδιαίο gala -πιθανότατα τα βράδια της Παρασκευής, όπως και πέρυσι.

my style rocks

Στο concept του προγράμματος θα υπάρχουν αλλαγές, ενώ από τους τρεις κριτές το μόνο πρόσωπο που συνεχίζει και στο «My style Rocks 2» είναι ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης. Η παραγωγή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τα δύο άλλα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πάνελ της επιτροπής και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αναζήτηση των φετινών συμμετεχουσών.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο της Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ θα αφορά -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- αποκλειστικά και μόνο την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας και η διάρκεια του θα είναι ίδια με τη διάρκεια που θα τρέχει στον «αέρα» του ΣΚΑΙ το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον με τον αρραβωνιαστικό της (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπές στη Μύκονο και τη Σύρο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν τον τελικό του Survivor; (pics)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mαριέττα Χρουσαλά: Το αινιγματικό μήνυμα – «Όταν οι άνθρωποι σε πληγώνουν…»
Βόμβα στο κέντρο όπου θα εμφανιστεί ο Αργυρός στην Κύπρο
Γιατί και με τι αντίτιμο ο Θοδωρής Κυριακού εξαγόρασε τη GEDI; Γιατί πήρε τη La Republica και γιατί δεν απέκτησε τη La Stampa;
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τα συγκινητικά λόγια και οι προσωπικές φωτογραφίες για τα 4α γενέθλια του γιου της
Η Άννα Βίσση θέλει να κάνει sold out και το ΟΑΚΑ (video)
Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, τι θέλει ο… Freud στην ΕΡΤ, το μεγάλο στοίχημα του stand-up comedian, οι ζημιές του Real FM και Τσακαλώτος κατά «Ποντικιού»
The Riders: Ποιος Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία του Μπραντ Πιτ
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Ηλίας Βρεττός – Τι συνέβη (video)
Σίλια Κριθαριώτη: Οικογενειακώς σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο