ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σταμάτης Μαλέλης διαδέχεται στον τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής τον Δημήτρη Τσιόδρα, που αποχώρησε ακολουθώντας τον Σταύρο θεοδωράκη.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ελληνική τηλεόραση, έχει εκφράσει την πρόθεση να διεκδικήσει την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Τσίπρας: Στοχευμένες φοροελαφρύνσεις 750 εκατ. ευρω για το 2019
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ΑΝΕΛ ψήφισαν επί της αρχής το σχέδιο Κλεισθένης, αλλά ο Καμμένος διαφωνεί τώρα με την απλή αναλογική!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης για το περιστατικό στο Ναύπλιο: Το ερεύνησα, δεν πρέπει να χρεώνεται ο θάνατος της νοσηλεύτριας στους Ρομά
- Γερμανία: Απροσδόκητη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος από τις θετικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Άννα Βίσση και Peter Marino μέσα από τον φακό της Δήμητρας Κούστα
- Metlen: Σε νέες αγορές μετοχών προχώρησε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.