Τον στόχο της παραγωγής έπιασε η Tesla, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρήγαγε 5.000 σεντάν Model 3 κατά την τελευταία εβδομάδα του δεύτερου τριμήνου. Πρόκειται για το πιο οικονομικά προσιτό μοντέλο της εταιρείας και επομένως η επιτυχία αυτή θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της.
Το τελευταίο όχημα ήταν μάλιστα έτοιμο τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την διορία, που είχε θέσει για τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Έλον Μασκ, όπως δήλωσαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters δύο εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής της Tesla.
Σε επιστολή του προς τους υπαλλήλους, που περιήλθε σε γνώση του Reuters, ο Μασκ επιβεβαιώνει ότι επετεύχθη ο στόχος των 5.000 οχημάτων Model 3 ανά εβδομάδα και επισημαίνει ότι νέος στόχος είναι τα 6.000 εβδομάδα την εβδομάδα «μέσα στον επόμενο μήνα».
«Νομίζω πως μόλις γίναμε πραγματική αυτοκινητοβιομηχανία» γράφει χαρακτηριστικά ο Μασκ στην επιστολή, ενώ υπενθυμίζει ότι έχει επιτευχθεί και ο στόχος για 7.000 Model S και Model X την εβδομάδα.
Η Tesla επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του πρακτορείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μέλλον της Tesla κρύβεται κάτω από μία… τέντα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Tesla απολύει 3.000 άτομα και βάζει φρένο στα σχέδια της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tesla: Το περίεργο conference call που προκάλεσε σοκ στους επενδυτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Η Εθνική Τράπεζα ανάδοχος αποκατάστασης των καμένων εκτάσεων στο νησί της Χίου με €1,31 εκατ.
- Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να αντλήσει διδάγματα από τον πόλεμο στην Ουκρανία και να επενδύσει στην τεχνολογία
- Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο: Ιδιαίτερα σκληρό είναι το ψήφισμα που ενέκρινε σήμερα για την Σερβία
- Βρετανία: Η κυβέρνηση επιβάλλει κυρώσεις σε βαλκανικά δίκτυα διακινητών ανθρώπων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Καταγγελία της συζύγου του πρωθυπουργού για το δείπνο που διοργάνωσε το Βρετανικό Μουσείο στο χώρο των γλυπτών του Παρθενώνα
Ο εφοπλιστής Ευάγγελος Ηλ. Αγγελάκος δώρισε Ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Μελίνα Τραυλού, Ιωάννα Προκοπίου, Μαρία Αγγελικούση: Οι 3 κυρίες της ναυτιλίας που άλλαξαν την απόφαση του ΙΜΟ
