array(0) {
}
        
    
Menu
-1.25%
Τζίρος: 144.45 εκατ.

Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα

Life & Style

Survivor spoiler 28/6: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Comments

Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης κατάφεραν να κατακτήσουν την ατομική ασυλία και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor. Η αριθμητική υπεροχή των Διασήμων επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού, κάτι που συζητήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι παίκτες των Διασήμων υποστηρίζουν ότι η αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου στοίχισε στους Μαχητές, καθώς η ατομική ασυλία των γυναικών από εδώ και στο εξής πηγαίνει απευθείας σε παίκτρια της ομάδας τους. Όπως έχει αποδειχτεί, οι παίκτες μένουν πιστοί στην ομάδα τους με αποτέλεσμα να δίνουν την αρνητική ψήφο τους σε αντίπαλο παίκτη πάντα.

Από την μεριά τους, οι Μαχητές θεωρούν ότι η απόφασή τους να επιλέξουν την Εύη ως υποψήφια προς αποχώρηση και ο αποκλεισμός της δεν αποτελεί λάθος, αλλά ούτε επηρεάζει την ομάδα τους.

https://www.facebook.com/skaitv.gr/videos/987463788100323/?permPage=1

Παρ’ όλα αυτά, οι Διάσημοι ψήφισαν τον Νικόλα Αγόρου, η Μελίνα Μεταξά από την ατομική της ασυλία έδωσε τον Πάνο Θεοδώρου, ενώ ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε τον Γιάννη Τσίλη ως υποψήφιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, εκείνος που βρίσκεται χαμηλότερα στην κατάταξη, μεταξύ των τριών, από τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας είναι προς έκπληξη όλων, ο Γιάννης Τσίλης, ο οποίος αποχαιρετά εδώ τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία σοκ στο Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στέλλα Μιζεράκη: Το μήνυμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Power of Love

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ανασφάλειες, τα χρέη των γονιών της, η πρόταση γάμου και ο Νίκος Κοκλώνης
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο – Οι δημόσιες ευχές της Υβόννης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεύεται ξανά τον πρώην συζυγό της
Η Μαρί Σαντάλ ενθουσιασμένη με την Αθήνα
Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Χαλαρές βόλτες στη Μύκονο
Χαραλαμπόπουλος για Μέση Ανατολή: Όταν γίνεται μία γενοκτονία δεν μπορώ να είμαι με το μέρος αυτού που κρατάει το όπλο
Ηχηρή απουσία της Κέιτ Μίντλετον από το Royal Ascot – Δεν συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Αμαλία Κωστοπούλου-Τζέικ Μέντγουελ: Δύο χρόνια μαζί – Πώς γιόρτασαν την επέτειό τους
United Media: Ολο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Σόλακ – Απόλυτος κυρίαρχος ο Νίκος Σταθόπουλος