ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναβολή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ για τις 25 Ιουλίου θα προτείνει ο Λεωνίδας Μπόμπολας.
Όπως αναφέρει ο κ. Μπόμπολας σε γραπτή του δήλωση:
“Λάβαμε γνώση διαφόρων αιτημάτων μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ στην οποία κατέχω σημαντικό ποσοστό μετοχών με κύριο αίτημα να αναβληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ενημέρωσή τους.
Σεβόμενος την επιθυμία των μετόχων, θα προτείνω την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, για την 25η Ιουλίου 2018″.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελλάκτωρ: Νέες διευκρινίσεις από τη διοίκηση για την επιστολή με την οποία απάντησε στον Α. Καλλιτσάντση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονο παρασκήνιο για την διαδοχή στον Ελλάκτωρα: Στο Λονδίνο το Change4Ellaktor
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βαρθολομαίος αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου Μητσοτάκη – Σάκκαρη (βίντεο)
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 3,9% στις νέες κυκλοφορίες αυτοκινήτων τον μήνα Ιούλιο
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Σχεδόν 1 εκατ. επιβάτες τον Ιούλιο και 4,7 εκατ. στο επτάμηνο 2026
- ΣτΕ: Ακύρωσε τις άδειες λειτουργίας σε CITY University, Keele University και Anatolia College
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.