ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτή την ώρα διεξάγεται η φιέστα… της γραβάτας όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το τέλος των μνημονίων, κατά την οποία ο πρωθυπουργός φόρεσε γραβάτα μετά από στοίχημα, όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός… δεν άντεξε και λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του έβγαλε πανηγυρικά τη γραβάτα του και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι χαμογελώντας και επευφημώντας τον!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο τελευταίος γύρος των μερισμάτων με διανομές 659,2 εκατ. ευρώ – Πρωταγωνίστριες οι τράπεζες στο ιστορικό ρεκόρ των 5,77 δισ.
- Ανδρέας Πετροπουλέας (Elpedison): Πάμε στα βράχια, όλη η Ευρώπη μαζί -Aδιέξοδη η άναρχη ενεργειακή ανάπτυξη
- HelleniQ Energy: Ανάπτυξη εξαγωγών στα Βαλκάνια φέρνει η επαναλειτουργία του πετρελαιαγωγού προς Σκόπια
- Σπέτσες: Η αυτοψία δείχνει περιβαλλοντικό έγκλημα, οι Αγριόπετρες πνίγονται, αλλά η Φραγγιά βλέπει πρόοδο





