ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να παντρεύονται τον Σεπτέμβριο, η ηθοποιός σχολίασε για πρώτη φορά τα όσα ακούγονται.
«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι πολύ πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ!», δήλωσε η πρώην παίκτρια του Nomads μη θέλοντας να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες.
Από την μεριά της, η κόρη του γνωστού ποινικολόγου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες λέγοντας πως, «Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου».
Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, αλλά στη συνέχεια διέγραψε ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνει κουμπάρος. Έπειτα από όλα αυτά, δήλωσε πως, «Έχω λογοκρισία για το συγκεκριμένο θέμα. Αν γίνει ο γάμος θα μπορούσε να είναι κουμπάρος κάποιος άλλος;».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=3cv5J78qBrA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.