ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ζουν τον έρωτά τους ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα, τον Σεπτέμβριο. Αν και η κόρη του Λυκουρέζου και της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, διέψευσε τα όσα ακούγονται, ένα Instagram Story, που ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης «φούντωσε» και πάλι τις φήμες.
«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον», δήλωσε η Μαρία Ελένη.
Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε πως ο γάμος θα γίνει και μάλιστα, κουμπάρος θα είναι ο ίδιος.
«Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι. Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Πού; Συντονιστείτε για να δείτε…», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στο βίντεο, που λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε.

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ctlCFkMHdw0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο κρεβάτι με ορό η Νατάσα Καλογρίδη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Το πρώτο δημόσιο καυγαδάκι στο Κολωνάκι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor spoiler 14/6 Ελλάδα – Κολομβία: Αυτή είναι η χώρα που θα πανηγυρίσει τη νίκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Βρετανικό Μουσείο δανείζει ελληνικές αρχαιότητες – Το μοντέλο να ισχύσει και για τα Γλυπτά λέει ο διευθυντής του
- ΟΤΕ: Αγόρασε 299.589 μετοχές μέση τιμής κτήσης 16,895 ευρώ
- Αδειάζει η κλεψύδρα για το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της ΔΥΠΑ – 40.000 θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί
- Συνάντηση Μιχαηλίδου – Γκίκα για την ενίσχυση της οικογένειας και της γονεϊκότητας στη νησιωτική χώρα