ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης τουρίστριας στην Πάρο. Η άτυχη 61χρονη βρέθηκε νεκρή την Κυριακή.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η 61χρονη από την Τσεχία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Αλυκής το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουνίου και παρά τις έρευνες των αρχών δεν είχαν καταφέρει να βρουν κανένα ίχνος της.
Ωστόσο, την Κυριακή εντοπίστηκε νεκρή εντοπίστηκε στην περιοχή της Πίσω Αλυκής, προς την περιοχή του Φάραγγα μέσα σε κτήμα μακριά από τη θάλασσα.
Οι αιτίες του θανάτου της ερευνώνται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 20 ετών γνωστός ηθοποιός
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ: Αυτοκτόνησε ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ με γνωστό ηθοποιό της «Παρθένα Ζωή»-Οδηγός ταξί τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.