ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο γραφείο της Αντιγόνης Πανέλλη που έφυγε από τη ζωή
Δύσκολες ώρες περνάει ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του παππούς. ο παρουσιαστής μοιράστηκε την δυσάρεστη είδηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
«Όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο “σκληροί” ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε… Έπρεπε να γίνω ο ίδιος Μπαμπάς για να καταλάβω τι θα πει αγάπη και πόσο σημαντικό είναι να το ακούς από τα παιδιά σου… Όσο “σκληροί” και να νιώθετε όσες δουλείες και να έχετε μη ξεχνάτε να το θυμίζετε στους γονείς σας… Καλό ταξίδι παππού…», έγραψε ο ίδιος.
https://instagram.com/p/Bjrt46pHKna/?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kylie Jenner: Το μάρσιπο για την κόρη της κοστίζει όσο ένας μισθός στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρος Παναγίδης: Θεωρούσα χαζό τον κόσμο που έβλεπε ριάλιτι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο εκδότης Γιώργος Χρονάς αποχαιρετά την Μάνια Τεγοπούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ για Ιράν: Η μεγαλύτερη αεροπορική επιχείρηση στην ιστορία του – Πάνω από 200 μαχητικά έπληξαν 500 στόχους
- Γεραπετρίτης μετά το ΚΥΣΕΑ: Εγγυώμαστε την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στη Μέση Ανατολή
- ΗΠΑ: Κηρύσσουν θαλάσσια ζώνη προειδοποίησης στον Περσικό Κόλπο μετά τις επιθέσεις σε Ιράν
- Σούδα: Σφραγίζεται η αμερικανική βάση μετά τις απειλές και τις επιθέσεις του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.