Με την τηλεοπτική σεζόν να φθάνει στο τέλος της τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τις μεταγραφές και τις μετακινήσεις των προσώπων στα ελληνικά κανάλια. Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί και στον Alpha, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στις παρουσιάστριες που μένουν ή που φεύγουν από τον σταθμό.
Ο αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος σχολίασε τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν και αποκάλυψε τι πραγματικά ισχύει: «Εγώ αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη θα είναι μαζί μας. Η Ελεονώρα Μελέτη θα μπορούσε να είναι και αυτή στον Alpha. Όλοι οι καλοί χωράνε», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.
Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για την Αγγελική Νικολούλη, εκείνος απάντησε: «Τι θα κάνει; Πού θα πάει; Η Αγγελική Νικολούλη είναι Πυργιώτισσα. Οι Πυργιώτες έχουν τον διάολο μέσα τους» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η δημοφιλής παρουσιάστρια να εγκαταλείψει τον σταθμό.
https://youtu.be/CMRG0rYi8tk
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν για Meta: Αλλαγή πολιτικής για τις διαφημίσεις σε Facebook-Instagram μετά το πρόστιμο των €200 εκατ.
- Χανιά: Οι αγρότες πήραν στο κυνήγι τα ΜΑΤ – Αιμόφυρτοι αστυνομικοί, σπασμένο περιπολικό (Βίντεο)
- Το deal Netflix – Warner «τρίζει»: Η παρέμβαση Τραμπ και το «ψαλίδι» από τη Wall Street
- Χριστούγεννα με τεχνολογία, μαγεία και δώρα από τα Public!