ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Για δικογραφία σε βάρος τους σχετικά με «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. Άρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση» ενημερώθηκαν σήμερα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, τα οποία συνεδρίαζαν για να λάβουν απόφαση σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Game of Love» του ΑΝΤ1, που ελέγχεται για την ποιότητά του.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΣΡ, «τα μέλη του κλήθηκαν από τον πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για “ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. ‘Αρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και να εξετασθούν ανωμοτί”.
Η κλήση παρεδόθη στα μέλη του Συμβουλίου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης διάσκεψης για τη μελέτη του υπομνήματος και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 “Game of Love”.
Το Συμβούλιο, κατόπιν αυτού, υποχρεώθηκε να διακόψει τη διάσκεψη και να μην προχωρήσει στην ψηφοφορία σχετικά με τις κυρώσεις που τυχόν θα επιβάλλονταν, δεδομένου ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν εύκολο να προσβληθεί ως ληφθείσα υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διώξεως.
Κύκλοι του Συμβουλίου εξέφραζαν την έκπληξή τους από την εισαγγελική ενέργεια, η οποία είχε ως άμεσο αποτέλεσμα να μη ληφθεί απόφαση για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, που ελεγχόταν για την ποιότητά του.
Τέλος, επισημαίνεται ότι «τα μέλη του Συμβουλίου εξουσιοδότησαν ιδιώτη δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή τους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών το «Game of Love»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ΕΣΡ το «Game of Love» έπειτα από καταγγελίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.