ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια διαφορετική εκδοχή για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Μεταμόρφωση, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα, δίνει ο δικηγόρος του μοιραίου οδηγού, υποστηρίζοντας πως το ΙΧ που έπεσε πάνω στη στάση χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο.
Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ο Μανώλης Ανασταστάκης υποστήριξε πως «αυτό που έχει συμβεί είναι ότι άλλο αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει», με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη στάση. Ωστόσο επεσήμανε πως περιμένει και τα στοιχεία της Τροχαίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, το αυτοκίνητο πήγαινε με περίπου 60χλμ, σε μια περιοχή όπου το όριο είναι 50χλμ, ενώ τόνισε ότι στο σημείο δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο έπεσε το ΙΧ στη στάση της Μεταμόρφωσης σύμφωνα με μαρτυρίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα πιστώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης σε 612.000 δικαιούχους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα κίνηση από Daikin: «Μπαίνει» στις αλυσίδες ηλεκτρονικών με ανταγωνιστικά κλιματιστικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Imperial Petroleum: Η ναυτιλιακή του Χάρη Βαφειά αγόρασε τρία πλοία από την Brave Maritime
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Προπλήρωσε δάνεια 100 εκατ. δολαρίων – Είχε μείωση εσόδων κατά 44,6% και ζημίες
- Παναθηναϊκός: Δεδομένη η πώληση του Μαξίμοβιτς στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί – Στα 5,2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του
- Έλον Μασκ κατά Apple: Νομικές απειλές για «χειραγώγηση» του App Store υπέρ της OpenAI
