ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε σε γυμνάσιο της Λευκωσίας καθώς μαθητής έπεσε από τον πρώτο όροφο του κτηρίου κατά τη διάρκεια διαλείμματος και τραυματίστηκε. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, απ’ όπου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο. Αργότερα μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Μακάρειο νοσοκομείο όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο μαθητής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας διερευνούν το περιστατικό, το οποίο είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες. Προηγήθηκε την περασμένη βδομάδα ο θάνατος 10χρονου μαθητή στο νοσοκομείο, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σχολείο του, ενώ έπαιζε μπάσκετ. Η κηδεία του 10χρονου θα γίνει το απόγευμα δημοσία δαπάνη, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φρίκη στην Πάτρα! Βρέθηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση (pics + video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόρος 19χρονης: Eξέλαβε ως άμβλωση αυτό που έκανε (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χανιά: Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες – Είχαν κλέψει 6 σπίτια σε 10 μέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Παρά τον πόλεμο, η Γαλλία θα κατασκευάζει στη Γερμανία πυρηνικά καύσιμα με τη βοήθεια ρωσικής εταιρείας
- Η κυβέρνηση Τραμπ ανακαλεί πάνω από 20 πρέσβεις των ΗΠΑ που διορίστηκαν επί Μπάιντεν
- Νέα υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε με άλλους 5 άνδρες τη σύζυγό του
- Παναμάς: Το τάνκερ που σχετίζεται με τη Βενεζουέλα και αναχαιτίστηκε από τις ΗΠΑ δεν ακολούθησε τους ναυτιλιακούς κανόνες