ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μυστήριο είχε προκαλέσει η πτώση στη θάλασσα γυναίκας στο λιμάνι του Πειραιά την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά διαπιστώθηκε ότι η 69χρονη γυναίκα που περισυνελέγη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, είχε πέσει από άλλο πλοίο της γραμμής που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Αίγινα, και όχι από αυτό τα μέλη του οποίο την ανέσυραν.
Η γυναίκα περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή 5 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού του Πειραιά, από το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πειραιάς: Γυναίκα αγνώστων στοιχείων διασώθηκε από επιβατηγό πλοίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.