ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο 6χρονος Νικόλας από την Κρήτη, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν σε καταστολή καθώς είχε καταναλώσει ένα μπουκάλι κρασί. Ο 6χρονος ξύπνησε από την καταστολή και η ελπίδα «φώτισε» ξανά τα πρόσωπα της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, «Η κατάστασή του είναι σταθερή και εμφανώς βελτιωμένη, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων. Θα γίνουν στο προσεχές μέλλον κι άλλες εξετάσεις για να δουν οι γιατροί πράγματα που αφορούν την υγεία του».
Ο κ. Φανουργιάκης είπε ακόμη ότι το μικρό παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δεν είναι πια διασωληνωμένος, έχει επαφή με το περιβάλλον και όλοι περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα επιστρέψει στο σπίτι του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δικηγόρος οδηγού νταλίκας: Υπήρξε μηχανολογική βλάβη αλλά είχε πιει κι ένα ποτήρι κρασί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από νοσοκομείο Παίδων-Νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Ζαχαράκη για εθνικό απολυτήριο: Στόχος μας είναι ένα απολυτήριο που θα αποτελεί πραγματικό «διαβατήριο»
- Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, Γιόχαν Βάντεφουλ την Δευτέρα στην Αθήνα
- ΔΝΤ: Οι περισσότερες χώρες της ΕΕ αποτυγχάνουν στη στόχευση των ενεργειακών μέτρων στήριξης
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε η αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-35 και F-15IA των 10 δις ευρώ από Lockheed Martin και Boeing
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.