ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ιδιαίτερη προτίμησή του για την εταιρεία Apple εκδήλωσε ακόμα μια φορά ο μεγάλος άνδρας των επενδύσεων, Warren Buffett, καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2018 η Berkshire Hathaway αγόρασε 75 εκατ. μετοχές του τεχνολογικού κολοσσού.
Η αγορά έρχεται να προστεθεί στις 165,3 εκατ. μετοχές που κατείχε ήδη στο τέλος του 2017 η Berkshire Hathaway.
“Είναι μια απίστευτη εταιρεία”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Buffett προσθέτοντας ότι “αν παρατηρήσετε, η Apple κερδίζει σχεδόν δύο φορές περισσότερα από την δεύτερη πιο κερδοφόρα εταιρεία των ΗΠΑ”.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σε παλιότερες δηλώσεις του φέτος ο Buffett ανέφερε “Εάν κοιτάξετε τις αγορές μας τον τελευταίο χρόνο, θα δείτε ότι αγοράσαμε περισσότερες μετοχές της Apple, συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Air France: Απορρίφθηκε από τους εργαζόμενους η πρόταση για το μισθολογικό – Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάκης Γαβαλάς: Η μυθιστορηματική ζωή του αξιοπρεπούς Mr Lak απ’ τα Ηλύσια πεδία του life style στην ειρκτή και πάλι απ’ την αρχή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλαγή κυβερνήτη στην κανονιοφόρο «Αρματωλός» μετά την επακούμβηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βραβεία Βιβλίου Public 2026: Ξεκινά η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη των βιβλίων της χρονιάς
- Η TUDOR παίζει με το όριο (και βάρος) της απόδοσης
- Glencore: Φονική έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο ψευδαργύρου στο Καζακστάν – 2 νεκροί
- ΗΠΑ: Προχωρούν τα σχέδιά τους για δασμούς 25% στα αυτοκίνητα της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.