ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, για τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε ταυτοποιήσεις αρκετών άλλων που αναζητούνται για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, προέβη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αστυνομία.
Κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης.
Αργά το απόγευμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, με ανακοίνωση του “καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία, και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας: «Κάποιοι επιδίωξαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβρασμός στη Μυτιλήνη εν αναμονή της… καθυστερημένης άφιξης Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταγγέλλουν οι αστυνομικοί που συνόδευσαν τον Τσίπρα – «Είχαμε εντολές να μείνουμε αδρανείς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.