ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Τρίπολης, κατά την εκδήλωση για τη μνήμη της επετείου από την εκτέλεση 40 πατριωτών από τα στρατεύματα κατοχής την Πρωτομαγιά του εκτέλεσης του 1944.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κ. Αριστείδης Μπρουμάς, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Σταθοπούλου, φωνάζοντας σε έντονους τόνους πως «η εκδήλωση είναι δική μας».
Στη συνέχεια πιάστηκε στα χέρια με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Κόντο, που συνόδευε την κ. Σταθοπούλου και δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, ως ιδιώτης, αποκάλεσε δε τον κ. Μπρουμά «τραμπούκο».
Δείτε το σχετικό επεισόδιο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εύβοια: Συνδικαλιστές κινήθηκαν εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
