Στην Πορτογαλία βρίσκεται η Γιάννα Τερζή, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision και σήμερα, Δευτέρα, πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Altice Arena.
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι της, «Όνειρό μου», ενώ φορούσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με μεγάλα μανίκια, που θα βάλει και την βραδιά του ημιτελικού. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο στιλ της, είναι η επιλογή της να βάψει το αριστερό της χέρι μπλε.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 χρόνια Ράδιο Αρβύλα! Δυο επετειακές εκπομπές έρχονται Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ερωτευμένη η Δαλάκα με παίκτη της αντίπαλης ομάδας; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2018: Τι θέσεις «χτυπάνε» Ελλάδα και Κύπρος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντουμπάι: Αναχώρησε η πτήση επαναπατρισμού με τους 400 Έλληνες
- Τουρκία: Τουρκικό πολεμικό παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου σκάφος που πόντιζε καλώδια κοντά στην Αμοργό
- Φρένο στα σενάρια για γενναίες αυξήσεις στον κατώτατο μισθό – Η ενεργειακή κρίση αλλάζει τα δεδομένα
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έκαναν χάρη στον κόσμο που ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.