Με έναν ιδιαίτερο αγώνα ξεκινάει η νέα εβδομάδα στο Survivor, καθώς έπειτα από αρκετό καιρό, οι Έλληνες παίκτες θα έρθουν και πάλι αντιμέτωποι με τους παίκτες της Ρουμανίας.
Το «εσωτερικό» πρωτάθλημα του Survivor, που είχε ξεκινήσει για την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ρουμανία διακόπηκε, λόγω της διαρροής του αποτελέσματος, καθώς δεν ήταν δυνατή η ταυτόχρονη προβολή των επεισοδίων και στις τρεις χώρες, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.
Λίγο μετά την ένωση των Μαχητών και των Διασήμων, οι καλύτεροι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους πιο δυνατούς παίκτες των Ρουμάνων.
Οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ του ΣΚΑΪ, είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά από τις γυναίκες, ενώ από τους άνδρες επιλέχθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=f-mVoJj76U0&feature=share
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίκτρια του φετινού Survivor χώρισε έπειτα από 4 χρόνια σχέσης!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Ντάρια του Survivor;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά το Survivor, επιστροφή στις σπουδές της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Οι εισαγγελείς ζητούν την άρση ασυλίας του πρωθυπουργού Μάγιαρ για «κλοπή» κινητού
- Τραμπ–Ζελένσκι: Συζητούν «λύση» για τον πόλεμο – Στο τραπέζι οι Patriot
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο (EssilorLuxottica): Η οικογένεια αντιδρά στη μεταβίβαση του μεριδίου του
- Κυβερνοεπίθεση στο FBI: Οι ShinyHunters ισχυρίζονται ότι έκλεψαν στοιχεία χιλιάδων υπαλλήλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.