ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο Λευκωσίας με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου. Αυτή τη φορά συνελήφθη ένας 22χρονος «για διευκόλυνση των ανακρίσεων», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ήδη για την ίδια υπόθεση είναι υπό κράτηση τρία ακόμη άτομα, 33, 22 και 23 ετών. Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος υποστήριξε στην αστυνομία ότι ο ετεροθαλής αδελφός του- ο 23χρονος- του δήλωσε πως εκείνος σκότωσε το ζευγάρι.
Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου ο 23χρονος και η 22χρονη συμβία του 33χρονου, την οποία ο τελευταίος ενέπλεξε στην υπόθεση. Ο 23χρονος υποστήριξε ότι ο αδελφός του κατέθεσε ψέμματα στην αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Ο ένας αδερφός κατηγορεί τον άλλο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Βρέθηκε το μαχαίρι του διπλού φόνου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ο 15χρονος γιος αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
- Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.