ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην κεντρική Μακεδονία, ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν στις 03:20 την «ασθενή» αυτή σεισμική δόνηση σε ένα σημείο 218 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, στον θαλάσσιο χώρο 9 χλμ. ανατολικά του Παλιουρίου Κασσάνδρας.
Δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για υλικές ζημιές από τον σεισμό μέχρι στιγμής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προβάδισμα 13 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Σταματιάδης: Με μια συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο γιος του, Αχιλλέας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο την Κυριακή 5 Απριλίου λόγω αγώνα δρόμου στο Πεδίον Άρεως
- Microsoft: Ετοιμάζει επενδύσεις 10 δισ. δολαρίων στην τεχνητή νοημοσύνη στην Ιαπωνία
- Αναταράξεις στο Πεντάγωνο: Ο Χέγκσεθ απομάκρυνε τον αρχηγό του Επιτελείου Στρατού Ξηράς
- Τραμπ: Υπέγραψε για τους νέους δασμούς ως και 100% σε εισαγόμενα φάρμακα – Στο 25% ο δασμός στα μέταλλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.