ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 17:00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.
Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων αναφέρεται χαρακτηριστικά: «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καυτό» 48ωρο Τσακαλώτου στην Ουάσιγκτον για αφορολόγητο και χρέος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου- Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πληρωμή φόρων με κάρτα: Πώς θα γίνεται. Τι προβλέπει η απόφαση Πιτσιλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Μυστική σύσκεψη για Ιράν και Χούθι υπό τον Τζέι Ντι Βανς
- Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο της εθνικής – «Εκπλήξατε πολλούς αλλά όχι τους εαυτούς σας», είπε στους διεθνείς
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι του – Βρέθηκαν 6 ηλεκτρονικές συσκευές
- ΝΥΤ: Οι συνομιλίες Ουάσιγκτον – Μόσχας για την Ουκρανία περιλαμβάνουν συμφωνία για το πετρέλαιο πολλών δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.