ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακίνητο της Trastor μισθώνει ο Όμιλος Inditex προκειμένου να στεγάσει κατάστημα της Pull & Bear. Η εταιρία ανακοίνωσε την νέα συνεργασία:
«H Trastor A.E.E.A.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τον Όμιλο Inditex και να καλωσορίσει την “Pull & Bear” ως μισθωτή στο νεοαποκτηθέν ιστορικό ακίνητο της, επί της οδού Τσιμισκή 64, στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης».
Ο κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, δήλωσε σχετικά:
«Η ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών αποτελεί βασική παράμετρο των επενδυτικών επιλογών της Trastor. Στη κατεύθυνση αυτή η μίσθωση του ακινήτου μας επί της οδού Τσιμισκή από τον Όμιλο Inditex, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ένδυσης-υπόδησης παγκοσμίως, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις επενδυτικές επιλογές μας. Tαυτόχρονα, η εν λόγω μίσθωση θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική θέση της Εταιρείας με μακροχρόνια οικονομικά οφέλη για τους μετόχους μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσο τζίρο κάνει το σούπερ μάρκετ της efood
- Lidl Ελλάς: Επενδύσεις 200 εκατ. στη διετία- Πού ανοίγουν νέα καταστήματα
- Ιδιωτικό χρέος: Δεσμευτικές προθεσμίες, πλαφόν 15% στις προκαταβολές και επαναφορά ορίου στη διόγκωση παλαιών οφειλών – Ποιοι ωφελούνται
- Paramount: Χρέος 52 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Warner – Ο «πονοκέφαλος» των junk bonds και οι αποδόσεις που αγγίζουν το 9%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.