ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι αδιανόητο να έχουν περάσει 12 ώρες και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να μην έχει ακόμη ενημερώσει τους πολίτες για το τι ακριβώς συνέβη» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με το επεισόδιο στη νήσο Ρω.
Από το πρωί όλα τα ΜΜΕ προβάλουν ένα επεισόδιο στη νήσο Ρω, που, κατά πληροφορίες τους, έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Είναι αδιανόητο να έχουν περάσει 12 ώρες και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να μην έχει ακόμη ενημερώσει τους πολίτες για το τι ακριβώς συνέβη.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) April 10, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω με χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες διαβουλεύσεις – Την Πέμπτη στα Σκόπια ο Νίκος Κοτζιάς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ενωτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρομπέρτα Μέτσολα: Η Ελλάδα αποτελεί success story με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Πετρέλαιο: Κοντά στα 110 δολάρια έφτασε το βαρέλι Brent, έπειτα από την Ισραηλίνη επίθεση στο South Pars
- Κατάρ: Επίθεση του Ιράν στο διυλιστήριο της Ras Laffan προκαλώντας πυρκαγιά – Αναχαιτίστηκαν 4 βαλλιστικοί πύραυλοι
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο NATO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.